Slider-
                
                YOUR PARTNER FOR COMFORTABLE LIFE 
              
                
                  Slider-
                
                YOUR PARTNER FOR COMFORTABLE LIFE 
              
                
                  Slider-
                
                YOUR PARTNER FOR COMFORTABLE LIFE 
              
                
                  Slider-
                
                YOUR PARTNER FOR COMFORTABLE LIFE

O nama

Union Drvo

Kompanija Union Drvo bavi se projektovanjem i opremanjem svih vrsta ugostiteljskih objekata. Union Drvo u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno od ugostiteljske opreme: profesionalne kuhinje i prateću kuhinjsku opremu, sitan inventar, nameštaj za enterijer i eksterijer, tende i suncobrane.

Centar se nalazi na Pančevačkom putu 64, a kompletnu ponudu opreme za ugostiteljstvo izlaže u velikom, građevinski, arhitektonski i dizajnerski sjajnom prostoru.

Union Drvo svojim klijentima uvek nudi optimalna rešenja u pogledu kvaliteta, dizajna, roka trajanja i visine investicija za svaki objekat na zadovoljstvo investitora, a sve usklađeno sa važećim propisima i standardima.

U svom timu imamo projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna, tako da objekte opremamo po sistemu inženjeringa: od projektovanja, preko izrade, do isporuke i montaže opreme, po sistemu „ključ u ruke“.

Ovo nam daje mogućnost da radimo vrhunsko projektovanje najrazličitijih tipova tendi i Palmiye modele inkorporiramo u sve objekte i svaki dizajn.

Očekujemo vas u prvom i jedinom HO.RE.CA. centru na Balkanu!