Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo
Panorama & Apollo

Panorama & Apollo

Panorama i Apollo su aluminijumske tende dostupne u nekoliko različitih profila, kako bi zadovoljile sve potrebe dizajnera, arhitekata i investitora. Pored različitih profila, one raspolažu i zakrivljenim ili ravnim krovom i sa dva različita sistema kačenja na zid.

Tende imaju svoj sistem oluka što ih čini veoma praktičnim i bezbednim od kiše.

Tende su u potpunosti automatizovane i otvaraju se i zatvaraju putem daljinskog upravljača.

Standardno pokrivno platno je FS Flexy tkanina - lagani PVC materijal koji se sastoji se od tri sloja, što ga čini vrlo otpornim na sve vremenske uslove.

Ono je u potpunosti vatrostalno i vodonepropusno, pored toga u potpunosti filtrira UV zrake zahvaljujući centralnom, takozvanom, blackout sloju. Lako se  čisti, a dostupno je u beloj, bež, zelenoj i sivoj boji ravne površine ili 3D.

Karakteristike
  • Max. dimenzije standardnog profila i do 13x6m
  • Max. razmak između ranera Panorama 4,5 m, a Albatros 4m
  • Raneri standard 12x15cm
  • Raneri ECO 7,5x12cmm
  • Kompletan sistem oluka i odvoda vode

Detalji i opcije

Led rasveta
Led rasveta

U zavisnosti od toga da li želite jako, praktično ili atmosfersko prigušeno svetlo, možete birati između dva modela Led rasvete SPOT i LINEAR lights, od Palmiyea. Investiranjem u ove tehnologije daje se doprinos zelenom eko okruženju.

Završne kape za profile
Završne kape za profile

Završnu kapu za profile odaberite u skladu sa potrebama i dizajnom objekta.

Spajač sa fasadom
Spajač sa fasadom

Različite veličine i tipovi aluminijumskih spajača su u upotrebi, da bi zatvorili rupu između proizvoda i fasade da bi sve bilo vodonepropusno.

Žljeb
Žljeb

Žljeb s mogućnošću podešavanja, ima i antiair, podesiv u raznim pozicijama, savršeno je prianja, zavisno o nagibu proizvoda.

Waterblock
Waterblock

Ovo sprečava ulaz kiše u unutrašnji prostor i vodi je direktno u žljeb za savršen odvod.

Savršeni detalji završetaka
Savršeni detalji završetaka

Tipično za Palmiye, svaki i zadnji detalj je od najvećeg značaja. S atraktivnim kapicama, spoj zida i proizvoda je pokriven da bi osigurao savršen spoj i doneo finalni izgled.

Geometrijski presek
Geometrijski presek

Sa svojim geometrijskim dizajnom, posebno dizajnirani unutrašnji presek daje maksimalnu snagu i otpornost na vetar aluminijumskom profilu.

Dupli Anti-Air
Dupli Anti-Air

Ovaj sistem sprečava da vetar ulazi između krova, vodilice i oluka i stvara hermetični prostor u koji vetar ne može ući.

Horizontalne grede
Horizontalne grede

Prednje i bočne grede su na istoj horizontalnoj visini, dajući neprekidnu liniju proizvoda, čime se osigurava glatki i opuštajući celokupni izgled, što je užitak za oči. Zbog toga kod primene staklenih sistema neće biti različitih visina.

Materijali

IZO Pro
FS Flexy
FS Flexy 3D
Flexy Tex

Motor i automatizacija

Motor
Motor

Internacionalno priznati Somfy motori iz Francuske se koriste za rad svih proizvoda. Imaju garanciju od čak 5 godina, a motori rade jednostavnim pritiskom na dugme.

Aplikacije - IPhone/Ipad
Aplikacije - IPhone/Ipad

MyPalmiye App je dizajnirana posebno za Palmiye proizvode i dostupna je na Apple App Store. Sada možete imati potpunu kontrolu nad svojim pergolama i birati između nekoliko opcija, koristeći iPhone ili iPad. Ovo uključuje: Aktiviranje IC grejalica / Kontrola tendi - otvaranje i zatvaranje pokternog krova / Regulacija svetla

Garancija

Garantni rokovi i Sertifikati
Garantni rokovi i Sertifikati

Svi proizvodi imaju garanciju 5 godina na konstrukciju, motor i platno. Elektronika i daljinski imaju garanciju od 2 godine. Certifikovani su od TÜV, ISO i CE.