Marine
Marine
Marine

Marine

Marine je aluminijumska tenda dostupna u nekoliko različitih profila, kako bi zadovoljila sve potrebe dizajnera, arhitekata i investitora. 

Tenda ima svoj sistem oluka što je čini veoma praktičnom i bezbednom od kiše.

Tenda je u potpunosti automatizovana i otvara se i zatvara putem daljinskog upravljača.

Standardno pokrivno platno je FS Flexy tkanina - lagani PVC materijal koji se sastoji se od tri sloja, što ga čini vrlo otpornim na sve vremenske uslove.

Ono je u potpunosti vatrostalno i vodonepropusno, pored toga u potpunosti filtrira UV zrake zahvaljujući centralnom, takozvanom, blackout sloju. Lako se  čisti, a dostupno je u beloj, bež, zelenoj i sivoj boji ravne površine ili 3D.

Karakteristike
  • Max. dimenzije standardnog profila 13 x 12m
  • Max. dimenzije ECO profila 13 x 12m
  • Max. razmak između ranera 4,5 m
  • Kompletan sistem oluka i odvoda vode
  • Stubovi standard 15x15cm, raneri standard 12x15cm
  • Stubovi ECO 15x15cm, raneri ECO 7,5x12cmm

Detalji i opcije

Led rasveta
Led rasveta

U zavisnosti od toga da li želite jako, praktično ili atmosfersko prigušeno svetlo, možete birati između dva modela Led rasvete SPOT i LINEAR lights, od Palmiyea. Investiranjem u ove tehnologije daje se doprinos zelenom eko okruženju.

Materijali

IZO Pro
FS Flexy
FS Flexy 3D
Flexy Tex

Motor i automatizacija

Motor
Motor

Internacionalno priznati Somfy motori iz Francuske se koriste za rad svih proizvoda. Imaju garanciju od čak 5 godina, a motori rade jednostavnim pritiskom na dugme.

Aplikacije - IPhone/Ipad
Aplikacije - IPhone/Ipad

MyPalmiye App je dizajnirana posebno za Palmiye proizvode i dostupna je na Apple App Store. Sada možete imati potpunu kontrolu nad svojim pergolama i birati između nekoliko opcija, koristeći iPhone ili iPad. Ovo uključuje: Aktiviranje IC grejalica / Kontrola tendi - otvaranje i zatvaranje pokternog krova / Regulacija svetla

Garancija

Garantni rokovi i Sertifikati
Garantni rokovi i Sertifikati

Svi proizvodi imaju garanciju 5 godina na konstrukciju, motor i platno. Elektronika i daljinski imaju garanciju od 2 godine. Certifikovani su od TÜV, ISO i CE.